keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Rakenteista korruptiota vaiko ei?




En ihmettele vihreiden suosiota rakennuttajien maailmassa. Mari Puoskari, Helsingin valtuuston pj. on siirtymässä Pöyrylle johtotehtäviin.
Vihreät ovat olleet, Anni Sinnemäki keulilla, rakentamassa Helsingin viheralueita, eli varanneet siunaamallaan yleiskaavalla erinomaista tonttimaata rakennuttajille ja nimenomaan infrarakentamiselle (uusia infrattomia alueita). Keskuspuiston laitamaat ovat pienin alue, eikä varsinainen infrabusiness mutta muita laajempia viheralueita on kaavoitettu rakennusmaaksi esim. Laajasalossa (ulkoilualueiden lisäksi urheilupuisto) ja Vartiosaaressa oikein urakalla. Infraa ja rakentamista tarvitaan ja runsaasti.
Anni (yleiskaavan vetäjä) puolestaan. on menossa palkintopallille vihreiden pormestariehdokkaana. Jos hänet valitaan ehdokkaaksi, kuten uskon, katsotaan miten hän saa Kokoomuksen kannatuksen pallilleen. Sulle mulle lehmäkaupat alkavat muuttua taloudelliseksi ja urakehitykselliseksi hyödyksi. Odotellaan ja kauhistellaan.

Rakenteisesta korruptiosta on myös projekti Oikeusministeriön  "Ota kantaa" sivuilla osoitteessa:
https://www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/121/osallistuminen/253/keskustelu/

Leike Pöyryn sivuilta:
---------------------------
Pöyryltä saat laajat suunnittelu- ja konsultointipalvelut väyläinfran, vesi- ja jätehuollon sekä rakentamisen projekteihin. Palvelemme näillä toimialoilla pääosin paikallisin resurssein.
---------------------------
.

1 kommentti:

  1. Ei päästänyt Vapaavuori Annia pormestariksi pormestarin paikalle mutta Anni pääsi sitten "apulaispormestariksi" edelleenkin kaavoitusta vetämään, koska ilmeisesti, oli ollut siinä niin "tehokas". Kerrostaloja on piirretty nyt joka niemeen, notkoon ja saarelmaan vihreiden puistoinspiraatioiden innoittamina. Viheraluuet eivät ilmeisesti kuulu vihreiden kaupunkimaisemaan?

    VastaaPoista